Арсеній Яценюк: "Ненависть і гнів – це не ті почуття, які повинні об'єднувати свідомий політичний клас"
вівторок, 16 лютого 2016, 18:13

«Прошу Парламент прийняти сьогодні рішення про майбутню долю країни і поставити резолюцію недовіри Уряду на голосування. Ми з честю і гідністю передамо Уряд новому Прем'єру», -  наголосив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у вівторок, 16 лютого, у Парламенті під час звіту Уряду про роботу за рік.

«Я ціную будь-яку політичну критику і політичну риторику, яка лунала в цьому залі. Але ненависть і гнів – це не ті почуття, які повинні об'єднувати свідомий політичний клас», - наголосив Глава Уряду України.

«Зараз мова іде не просто про відставку персоналій. Мова іде про різницю в цінностях, цілях і політиці. Те, що робив цей Уряд, особисто я і кожен член цього Кабінету Міністрів, - ми впевнені, що це єдино правильний шлях. Це наша політика, це наші цінності і це наші переконання», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Він підкреслив, що Уряд «отримав розграбовану країну з російською армією і російськими чоботами на українській території, без армії, без грошей, без системи державного управління»: «Ми втримали цю країну. І я прошу, щоб ви це поважали», - звернувся Глава Уряду до парламентаріїв. 

Зараз країна з повною казною, з озброєним військом, зі списаними боргами, з виплаченими зарплатами і пенсіями: «Прошу Парламент прийняти сьогодні рішення про майбутню долю країни і поставити резолюцію недовіри Уряду на голосування. Ми з честю і гідністю передамо Уряд новому Прем'єру».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua