Авіакомпанія Brussels Airlines розпочала польоти до України, - Володимир Омелян (фоторепортаж)
середа, 17 жовтня 2018, 15:57

Сьогодні, 17 жовтня 2018 року, авіакомпанія Brussels Airlines розпочала польоти до України, здійснивши рейс сполученням Київ-Брюссель.

В офіційній зустрічі першого літака Brussels Airlines в Україні взяли участь міністр інфраструктури України, представник партії "Народний фронт" Володимир Омелян, Посол Королівства Бельгія Алекс Ленартс, керівник аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін, Генеральний менеджер Lufthansa Group в Україні Рене Коінзак.

"Відкриття нових прямих рейсів з Києва до європейських столиць стало вже доброю традицією. Сьогодні я радий вітати авіакомпанію Brussels Airlines, яка здійснюватиме прямі перельоти сполученням Київ-Брюссель. Рейси будуть виконуватись по понеділках, середах, п’ятницях та неділях. Якщо авіакомпанія планує таку високу регулярність рейсів, це означає, що попит на ринку є, що пасажири хочуть і повинні більше і частіше подорожувати з Києва до Брюсселя і в зворотному напрямку", - сказав Володимир Омелян.

За його словами, це свідчить, "що політика Міністерства інфраструктури щодо лібералізації ринку авіаційних перевезень спрацювала на 100% і навіть краще".

Brussels Airlines - вже десята нова авіакомпанія, яка розпочала свою роботу в аеропорту "Бориспіль" цього року.

"Як українець я щасливий з того, що українське небо повністю повернуто у бік ЄС. Український громадянин все частіше обирає Європу для подорожей чи ділових поїздок. Як міністр я гордий, що ми створили конкуренцію в українському небі, даємо людям більший вибір як щодо якості перевезень, так і щодо їх вартості. Я вітаю пасажирів, вітаю Brussels Airlines, а також вітаю себе із нашим спільним успіхом. Бажаю Brussels Airlines успішної роботи в Україні, а пасажирам – комфортних і щасливих подорожей", - додав Володимир Омелян.

Довідково

Brussels Airlines - найбільша авіакомпанія і національний авіаперевізник Бельгії. Є дочірнім підприємством компанії Lufthansa, якій належать 45% акцій холдингу SN Airholding, що володіє Brussels Airlines. Компанія налічує понад 3500 співробітників та 50 літаків, які щоденно обслуговують близько 300 рейсів. Авіакомпанія перевозить близько 9 млн пасажирів на рік, здійснюючи перевезення за 122-ма напрямками. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua