Авіакомпанія Ryanair вже в Україні, - Володимир Омелян
п’ятниця, 23 березня 2018, 14:00

Керівники аеропортів «Бориспіль» та «Львів» підписали контракт з однією з найбільших у світі авіакомпаній - «Ryanair».

Міністр інфраструктури, представник партії «Народний фронт» Володимир Омелян, який був присутнім на церемонії, назвав прихід Ryanair до України найважливішою подією національного авіаційного простору за останні 20 років.

«Найбільший низькотарифний авіаперевізник Європи розпочинає свою діяльність в Україні вже з жовтня цього року. Ми реалізуємо те, що декларуємо. Ми обіцяли, що Ryanair буде в Україні - сьогодні контракт підписано. Ми обіцяли General Electric в Україні - контракт підписано. Світові компанії вірять в Україну і ми робимо все можливе, щоб вони були присутні на українському ринку», - сказав він.

«Моя мрія, щоб не було різниці між Україною, Польщею, Німеччиною, Францією, Британією. З компанією «Ryanair» ми це робимо. Ми це зробимо на залізниці, зробимо в «Укрпошті», в авіації та інших напрямках, якими займаємось. Так, було важко, але результат є і я дякую всім, хто зробив цей успіх можливим», - наголосив Володимир Омелян.

Міністр подякував керівництву держави за сприяння у підписанні контракту.

«Все можливо, якщо є політична воля. І я радий, що в Україні вона є. Сьогоднішнє підписання угоди - це успішне завершення переговорного процесу і початок великої історії Ryanair в Україні. Я вітаю Ryanair в Україні і бажаю успішної роботи на багато років уперед. Сьогодні я, як і мільйони українців, щасливий», - додав очільник Мінінфраструктури.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua