Автор фейку про Арсенія Яценюка видалив свій пост із брехнею
вівторок, 3 липня 2018, 16:21

Автор фейку про лідера "Народного фронту" Арсенія Яценюка у мережі Facebook Міхаіл Шнайдер видалив свою публікацію, чим визнав, що вона є брехнею.

Прес-служба партії "Народний фронт" вимагала від Міхаіла Шнайдера надати докази своїм заявам, які були організовано поширені в соціальних мережах, або ж спростувати ці заяви.

Так званий Шнайдер відмовився надати дані про його справжнє прізвище, ім‘я та по-батькові, а також зареєстроване місце проживання, аби юристи звернулися до суду. "Упевнені, що людина, яка так сміливо тиражує фейки, повинна настільки ж сміливо бути готовою понести за них відповідальність", - зазначили в прес-службі НФ.

У відповідь на це анонім під ніком "Шнайдер" заявив, що  "предмету розмови вже немає" та видалив свою брехливу публікацію.

"Те, що ви видалили свій пост з брехнею, ми розцінюємо як визнання того, що це був "пост з брехнею". Це, як мінімум, свідчить, що ви розумієте - пост був наклепницький, викладене у ньому не відповідає дійсності і є сумним маренням хворої уяви, - відповіли йому у прес-службі "Народного фронту". - Якщо вже ви стали на шлях виправлення, наважилися на один крок, було б сильно зробити наступний, - написати слова вибачення, як і належить людям, які "завжди відповідають за свої слова". Щоб ваші френди і підписники отримали щеплення від прочитаної ними неправди".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua