"Батьківщина" бореться проти політичних опонентів, які викривають їхні газові схеми, - Тетяна Чорновол (відео)
п’ятниця, 6 листопада 2015, 12:09

Партія "Батьківщина" почала політичне знищення опонентів, які викривають корупційні схеми Юлії Тимошенко з газовими олігархами.

Про це заявила народний депутат фракції "Народний фронт", член Комітету з питань національної безпеки та оборони Тетяна Чорновол.

"Ми познайомилися з Андрієм (Тетеруком), коли я дізналась, що їх оточили в Іловайську і підлеглі питали, що будемо робити, він сказав: "Ми будемо ставати героями". Це людина з великої літери, шляхетна людина, і зараз відбувається свідоме знищення Андрія Тетерука як політичної фігури", - сказала Чорновол.

На її думку, Андрій Тетерук фактично став потерпілим у боротьбі за "тупі корупційні кошти".

"Це відбулося для того, щоб Юлія Тимошенко могла продавити будь-яким чином закон і зняти ренту плату з підприємств пана Онищенка-Кадирова, колишнього менеджера Януковича, який уже не заплатив до бюджету 1,5 мільярди гривень", - сказала Тетяна Чорновол.

"Сьогодні Тимошенко будь-яким способом намагається зробити усе, аби ця несплачена рента була легалізована, і тому з'являються законопроекти під красивою назвою "пониження ціни на газ для населення", а насправді, мають на меті знизити ренту до "0" для тих компаній, які працюють по спільних договорах: де сировина є державною, а газ віддається на продаж", - наголосила депутат "Народного фронту".

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua