"Батьківщина" дала лише половину голосів за арешт Онищенка, - Олег Медуниця
вівторок, 5 липня 2016, 14:45

Підсумки голосування у Верховній Раді щодо притягнення до відповідальності, затримання та арешту депутата Олександра Онищенка свідчать, що фракція "Батьківщина" підтримує його газові схеми.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Олег Медуниця.

Він нагадав, що напередодні голосування лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко обіцяла, що вся її фракція голосуватиме за притягнення Онищенка до відповідальності, але фактично в голосуванні брала участь лише половина її депутатів.

"Це вчергове підтверджує, що після "Волі народу" "Батьківщина" є найбільшою фракцією, що підтримує схему, яку було зруйновано урядом Яценюка шляхом підвищення ренти на видобуток газу", - наголосив представник "Народного фронту".

"Пам’ятаєте, як рік тому Юлія Володимирівна істерично виступала проти газової ренти, що впровадила Верховна Рада з ініціативи Уряду Яценюка? Саме газова рента стала критичною для існування кримінальної бізнес-схеми Онищенка", - сказав Медуниця.

"Але якби ми тоді послухали лідерку "Батьківщини", газова схема Онищенка з великою долею ймовірності існувала б до цього часу", - додав народний депутат.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua