"Батьківщина" продовжує захищати корумпованого директора КБ "Південне", - Андрій Тетерук (відео)
середа, 2 листопада 2016, 11:01

Деякі фракції у парламенті захищають корумпованих директорів державних підприємств і зривають проведення прозорих конкурсів.

Про це заявив перший заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук з парламентської трибуни.

"Є такий собі пан Дегтярьов, який очолював КБ "Південне", котрий гроші платників податків у розмірі півтора мільярди гривень сховав у свій приватний банк "Новий", - зазначив він.

Тетерук повідомив, що Дегтярьов щороку вимиває з бюджету сотні мільйонів гривень, а парламентська фракція "Батьківщина" його покриває, "як свою годівничку, зриває конкурси з призначення генерального директора КБ "Південне".

"Більше того, він не пройшов конкурс. Замість того, щоб обирати в законний спосіб керівника, який зможе вивести з крутого піке нашу космічну галузь, готується постанова, щоб зробити цю посаду унікальною і призначати на неї виключно без конкурсу – під конкретно пана Дегтярьова", - наголосив представник "Народного фронту".

"От так і робиться корупція в цій сфері, отак і зберігають тих, хто краде гроші платників податків. Потім ці корумповані народні депутати не можуть пояснити, звідки в них ті сотні мільйонів гривень – це все відбувається через таких корумпованих директорів, яких ці депутати покривають, бережуть та створюють для них сприятливі умови", - підсумував Андрій Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua