Береза – Новинському: Де ви були, коли розстрілювали Майдан? (відео)
четвер, 8 грудня 2016, 11:40

Голосування щодо дозволу на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутат Вадима Новинського стане тестом українського парламенту на зрілість.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Юрій Береза під час виступу з парламентської трибуни.

"Тільки що ми прослухали спіч представників "п’ятої колони" (Новинського і Бойка, - Ред.). Не просто "п’ятої колони", а тих, хто відповідальний безпосередньо за події 2013 року. Зараз вони закликають нас до толерантності, опозиційності. А де ви були, коли розстрілювали Майдан? Де ви були, коли активістів вивозили в ліс і забирали в них життя? Де ви були, коли забирали Крим, коли там вбивали наших перших військовослужбовців? Де ви були, коли почали вбивати українців у Донбасі?" - обурився Береза.

"Коли кримінальники починають переводити в площину опозиційності, коли та сама Партія регіонів говорить про скасування депутатської недоторканості – так продемонструйте. Ідіть у суд і захищайтесь. Навіщо ви втягуєте парламент незрозуміло в що? Ви ж говорили, що знімете з себе депутатську недоторканість. І де це все? Вам немає що сказати, бо ви є "п’ята колона", яка працювала й працює на Росію!" - заявив Юрій Береза.

Представник "Народного фронту" наголосив, що голосування щодо притягнення до кримінальної відповідальності Новинського стане тестом для парламенту на зрілість.

"Це питання, наскільки ми українці, наскільки ми очікуємо і чекаємо від держави, так само, як сотні вбитих на Майдані та їхні рідні, рідни вбитих на сході України", - сказав Береза.

"Я звертаюся до тверезої, здорової, проукраїнської частини залу: це наш тест на зрілість бути депутатами українського парламенту та виконувати накази українського народу. Слава Україні!" - резюмував представник "Народного фронту".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua