Береза порадив "регіоналам" їхати до Москви, якщо їм не подобається заборона георгіївських стрічок і російських соцмереж (відео)
середа, 17 травня 2017, 10:03

Член фракції "Народний фронт" Юрій Береза радить "регіоналам" з Опозиційного блоку їхати в Москву, якщо їм не подобаються рішення, які ухвалюються владою для захисту України.

Про це він заявив, виступаючи з парламентської трибуни.

"Україна відбулася, і ніяка холера, що сидить отам ліворуч від мене (Опозиційний блок), вже нічого не зробить, тому що український народ мудріший за вас. Український народ, як би ви його не дурили, не заганяли в Партію регіонів, як не кричали про те, що Янукович назавжди, принаймні на найближчі 20 років, – дав вам відповідь на Майдані", - наголосив Береза.

"Ви зараз апелюєте до президента Сполучених Штатів. Послухайте, ви як раз і є ті дешеві клоуни, які закликали на свою рідну землю війну і російські війська. Завдяки вам був відторгнутий Крим, завдяки вам зараз знущаються з кримських татар, а ви на цих кістках танцюєте – для вас це свято. Для вас свято – "Вконтактє", - обурився народний депутат.

Він порадив "регіоналам", яким не подобаються проукраїнські рішення, їхати до Росії.

"Слухайте, якщо наша держава така погана - зберіться дружно і дружними рядами шуруйте туди, де добре. Туди, де Совєцький Союз, георгіївські стрічки, "Вконтактє", Яндекс", - наголосив Юрій Береза.

"Я чітко знаю, що після того, що ви зробили в Дніпрі 9 травня, коли ви принизили учасників битви за Україну, вам прощення вже не буде. І повернення вашого не буде, тому що ви зганьбились", - резюмував він.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua