Без повернення грошей Януковича виконати бюджет-2017 неможливо, - Максим Бурбак (відео)
понеділок, 31 жовтня 2016, 12:18

Фракція "Народний фронт" наполягає на прийнятті закону про спецконфіскацію вкрадених Януковичем мільярдів, оскільки відповідні кошти вже закладені в держбюджеті на 2017 рік.

Про це заявив керівник фракції Максим Бурбак під час Погоджувальної ради.

"Ми ще раз нагадуємо, що без ухвалення закону про спецконфіскацію і без повернення державі грошей Януковича зшити бюджет-2017 неможливо", - підкреслив він.

Максим Бурбак оголосив вимогу фракції включити в порядок денний законопроект про режим спецконфіскації грошей Януковича (№5142), а також законопроект №5088, розроблений депутатами від "Народного фронту" щодо розподілу конфіскованих 40 млрд гривень.

"Нагадую, 20 млрд гривень ми пропонуємо направити на підвищення обороноздатності та національної безпеки, а 20 млрд грн - на підвищення соціальних стандартів", - сказав Максим Бурбак.

Він також нагадав, що "Народний фронт" ініціював відміну підвищення зарплат депутатам і завтра парламент повинен проголосувати за це.

Бурбак також звернувся до Голови Верховної Ради Андрія Парубія з проханням оприлюднити прізвища народних депутатів - ініціаторів підвищення зарплатні.

"Закликаю вас, пане голово, оприлюднити всі прізвища тих депутатів, які були ініціаторами цього ганебного рішення", - підкреслив Максим Бурбак.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua