Безвіз – це не лише можливість безперешкодно їздити в Європу, це стратегічний вибір, - Леонід Ємець (відео)
п’ятниця, 7 квітня 2017, 11:42

Режим візової лібералізації (безвіз) – це стратегічний вибір не лише України, а й Європи щодо місця нашої країни у великій європейській сім’ї. 

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Леонід Ємець в ефірі одного з телеканалів.

«До цього все виглядало наступним чином: ми виборсалися, вирвалися з обіймів радянської, а потім – російської імперії. Ми сказали, що хочемо йти власним шляхом, а нас не відпускали і не відпускають. Ми давно стукали в двері зовсім іншої - європейської - цивілізації, і зараз нам відкрили двері», - додав Леонід Ємець.

«З одного боку, це лише режим візової лібералізації, але водночас це – цілий режим візової лібералізації, який дозволить нам заходити в Європу без віз, це – величезний стратегічний прорив на багато років уперед», - зазначив представник «Народного фронту».

За його словами, отримання Україною безвізу ще не вирішує питання стандартів європейського життя в нашій державі, але тепер ми знаємо, що це є неминучим. «Як довго ми йтимемо до цього, якими проблемами буде вимощений цей шлях – залежатиме від нас. Але ми обов’язково прийдемо до європейських стандартів, і варіантів повернути назад у нас вже набагато менше, аніж до голосування в Європарламенті», - заявив депутат.

«Тому я вітаю всіх українських громадян з тим, що ми рухаємось у напрямку великої європейської держави та європейських стандартів», - підсумував Леонід Ємець.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua