Безвізовий режим з ЄС – це досягнення всіх українців, - заява "Народного фронту"
четвер, 6 квітня 2017, 13:31

"Народний фронт" вітає рішення Європейського парламенту стосовно надання безвізового режиму для України. Сьогодні зроблено рубіжний крок до фіналізації такого рішення.

Поруч із практичним значенням цього кроку, який відповідає одній з головних європейських свобод - свободи вільного пересування європейців, вагомим є те, що і українська, і європейська сторони виконують взаємні зобов'язання та домовленості.

У рішенні, прийнятому в Брюсселі, є насамперед визнання багатьох змін і зусиль, здійснених у нашій державі.

Заслуга такого визнання належить нашому народові і нашому громадянському суспільству.

Команда "Народного фронту" наближала цей момент всіма силами.

Нагадаємо, що саме Арсеній Яценюк підписав політичну частину Угоди про Асоціацію з ЄС, а уряд України під його керівництвом за стислі терміни організував узгодження й домігся виконання всіх вимог плану дій щодо лібералізації Євросоюзом візового режиму для України.

За нашої підтримки цю роботу продовжив нинішній уряд держави.

Пишаємося, що "Народний фронт" був рушійною силою відповідних реформ у парламенті – реформ, які самі по собі стали безпрецедентним досягненням у таких складних умовах.

Такий результат є спільним досягненням усіх національних сил - громадських активістів, представників законодавчої та виконавчої влади, всього народу.

І кожне рішення, яке приймалося нами, відбувалося в надзвичайних умовах - умовах війни Росії проти України і проти Європейського Союзу.

Відповідальне голосування Європарламенту і остаточне рішення Ради ЄС ознаменують перехід відносин України і Євросоюзу до нової якості.

Рубежі та обмеження між нами зникають, наш взаємний рух до історичної європейської єдності продовжується.

Україна очікує на завершення в рамках ЄС всіх остаточних процедур, щоб увімкнути зелене світло для вільного перетину кордону між Україною і ЄС.

 

 

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua