Блокування парламенту не дає можливості приймати важливі для країни закони, - Андрій Тетерук (відео)
п’ятниця, 8 липня 2016, 12:03

Фракція "Народний фронт" свідомо відмовилася сьогодні деблокувати роботу Верховної Ради для того, щоб продемонструвати, як деструктивні політичні сили не дають можливості українському парламенту приймати важливі для країни закони.

Про це заявив Перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук, відповідаючи на запитання журналістів.

"Ми даємо можливість тим народним депутатам, які ще вчора заявляли про свою політичну позицію, що вони хочуть працювати і влітку (а сьогодні блокують роботу парламенту), показати виборцям, тим, хто голосував за ці політичні партії, що вони отримують лише хаос і безлад в країні", - наголосив він.

"Це повинно призвести до свідомих дій виборців, коли вони будуть оцінювати, що роблять політичні сили, коли мають можливість здійснювати свою політичну діяльність. Вони лише блокують, вони лише зупиняють роботу парламенту", - додав Тетерук.

Як зазначив Перший заступник голови фракції, сьогоднішня відмова від деблокування була свідомим рішенням.

"У нас була можливість деблокувати роботу до кінця сесії. Але ми повинні зробити усе можливе, щоб ті, хто ненавидить все, що робиться для України, не працювали більше в політиці", - наголосив він.

Крім того, на думку Андрія Тетерука, в нинішніх умовах фактичної війни Верховна Рада не має права йти на літні канікули.

"Ситуація у нас є дуже загрозливою. Ми бачимо, що Російська Федерація накопичує війська біля українського кордону та на окупованих територіях, тому розслаблятися нікому не треба: ні нашим військовим, які чудово тримають оборону від російської агресії, ні жодному громадянину України, тим паче народним депутатам у сесійній залі", - резюмував він.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua