Бойовикам, які дорожать своїм життям, варто здатися, - Андрій Тетерук (відео)
четвер, 9 лютого 2017, 10:59

Бойовикам, які ще дорожать своїм життям, варто здатися, аби відбути тюремне покарання, але залишитись живими.

Про заявив Перший заступник керівника фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук в ефірі «5 каналу».

Коментуючи ліквідацію командира терористичного підрозділу «Сомалі» на прізвисько Гіві, депутат зазначив: «Дуже хотілося б, щоб кожен злочинець, який здійснював злочини на території України проти українців, проти Збройних Сил України, відбував покарання згідно чинного законодавства. Це було б дуже сильним виховним моментом для майбутніх поколінь».

«Хоча і такий варіант закінчення їхнього ганебного життя для мене є прийнятним, тому що всі, хто прийшов на нашу землю разом з російськими окупаційними військами, неминуче будуть відповідати в тій чи іншій мірі», - додав Андрій Тетерук.

За його словами, найкращим варіантом для бойовиків, які ще дорожать своїм життям – здатися Службі безпеки України, скористатися програмою «Дорога миру» покаятися, дати відповідні показання, частину життя провести за ґратами, але залишитися живими.

«Російська Федерація чітко показує, що всі свідки її злочинної діяльності на території України показово, демонстративно ліквідуються задля посилення впливу Росії на польових командирів, ватажків, яких вона ж туди й привела», - пояснив представник «Народного фронту».

«Хто буде наступним – ми побачимо вже найближчим часом. Як жартують в соціальних мережах, «жмур challenge» вже передано, отже, чекатимемо, може, пан Захарченко або Плотницький зможуть приєднатися до веселої компанії, яка вже горить у пеклі», - підсумував Андрій Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua