Боротьба з незаконним гральним бізнесом на Житомирщині почала приносити результати
п’ятниця, 11 березня 2016, 13:38

Десятки депутатських звернень депутата фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Павла Дзюблика до поліції, прокуратури, СБУ та відповідних міністерств щодо процвітання забороненого грального бізнесу на Житомирщині дали свої перші результати, повідомили у прес-службі обласної партійної організації у п’ятницю, 11 березня.

За інформацією прес-служби, нещодавно працівниками поліції був зроблений рейд по місцях продажу так званих «державних лотерей». У даних закладах під час обшуку правоохоронцями було виявлено та вилучено для подальшої експертизи комп’ютерну техніку та документи. П’ять закладів «Лото-маркет» у Житомирі припинили свою діяльність до винесення висновків щодо їх легальності.

Народний депутат України Павло Дзюблик, який свого часу проводив перевірку закладів компанії «Національна лотерея» (що є аналогом «Лото-маркету»), зазначив, що боротьба з незаконним бізнесом тільки розпочалася. Відповідно, гральні автомати, які ховаються за назвою «лотерея» та продовжують руйнувати життя людей та їх сімей, не мають права на існування і потребують негайного закриття.

«Те, чого ми досягли на сьогодні у своїй боротьбі з гральним бізнесом – це,  так би мовити, перший крок. На мою думку, ми виступили каталізатором, який безпосередньо спричинив дії поліції. Я буду й надалі займатися цим питанням, адже бізнес, який витягає останні кошти з гаманців українців та калічить їх життя, немає права на існування», - наголосив Павло Дзюблик.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua