Будь-яка торгівля з ОРДЛО має бути припинена за виключенням критичного імпорту, - Олег Медуниця (відео)
середа, 22 лютого 2017, 11:03

Будь-яка торгівля з тимчасово окупованими територіями має бути припинена, за виключенням критичного імпорту, якого на даний час потребує держава.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Олег Медуниця з парламентської трибуни.

"Тільки лінивий не говорив за останні три тижні слово "блокада". Зараз вся Україна, всі громадяни звернули увагу на те, що відбувається на лінії розмежування – з блокуванням постачання енергетичного вугілля антрацитової групи в Україну", - сказав він.

"Позиція "Народного фронту" дуже проста: ми вважаємо, що будь-яка торгівля з окупованими територіями має бути припинена, за виключенням критичного імпорту, якого на даний час потребує українська держава", - наголосив Медуниця.

За словами представника "Народного фронту", фракція вимагає, щоб Уряд розробив перелік таких товарів, а в перспективі повністю заблокував торгівлю з окупованими територіями.

"Товари критичного імпорту, без яких Україна не може існувати, мають бути поставлені з інших країн, як це робив свого часу уряд Яценюка, коли ми повністю відмовились від російського газу, і купуємо його в Європі, коли ми завозили вугілля з Південно-Африканської Республіки. І завозили ми його не в той час, коли сховища вже були порожні, а починаючи з травня", - підкреслив Олег Медуниця.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua