Будемо гідними самопожертви борців за незалежність України, – Вадим Підберезняк
понеділок, 27 серпня 2018, 16:48

У ці святкові вихідні народний депутат фракції "Народний фронт" Вадим Підберезняк побував у селах Лиса Гора, Софіївка, Лозоватка, Тарасівка Первомайського району Миколаївщини, де привітав їх жителів з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України.

Поспілкувавшись з громадами цих сіл, Вадим Підберезняк завітав і до самого районного центру, де відвідав святкові урочистості у мікрорайоні "47-й квартал".

"Дорогі земляки! Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України. Для кожного українця, патріота ці свята є найзначимішими, найдорожчими! 27 років тому над Україною замайорів національний стяг, а наша Батьківщина рушила у майбутнє суверенним шляхом. Але непростим видався цей шлях. І саме зараз, у жорстокій боротьбі з підступним ворогом, наш народ здобуває справжню незалежність. Вона дається нам дорогою ціною - ціною безцінних життів кращих синів і доньок нації. Тож будьмо гідними їхньої самопожертви,  будьмо гідними волі та незалежності, єднаймось у боротьбі за них. Слава Україні! Слава Героям!", - звернувся до присутніх представник "Народного фронту".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua