Бурбак – "Самопомочі": Ви втопили рідне місто у смітті і тепер годуєте всю Україну політичним брудом (відео)
вівторок, 11 липня 2017, 14:07

Деякі фракції намагаються зірвати роботу парламенту, прикриваючись питанням зняття депутатської недоторканності.

Про це заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак під час пленарного засідання Верховної Ради.

Він закликав колег, зокрема з фракції "Самопоміч", заспокоїтися і до прибуття у парламент Генерального прокурора розглянути важливі питання порядку денного, зокрема, реформу Конституційного Суду і внесення змін до бюджету щодо фінансування субсидій.

"Фракція, яка потопила рідне місто у смітті, робить усе, щоб люди не отримали такі потрібні їм субсидії", - наголосив Максим Бурбак.

"Ця фракція потопила рідне місто у смітті, годує всю Україну політичним сміттям, і зараз хоче, щоб отримувачі субсидій не отримали належні кошти з Державного бюджету. Це є саботаж і зрив роботи коаліційного Уряду", - додав він.

У той же час Бурбак наголосив, що питання зняття депутатської недоторканності буде розглянуте на вечірньому пленарному засіданні – одразу, як до Верховної Ради приїде Генеральний прокурор.

"Ми як відповідальна політична сила зробимо усе, щоб, по-перше – депутати не ховалися за недоторканністю, по-друге – щоб наші громадяни могли отримати від держави соціальну допомогу", - резюмував керівник фракції "Народний фронт".


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua