Це Захід має ставити вимоги Путіну, а не навпаки - Арсеній Яценюк
четвер, 23 грудня 2021, 13:13

Це Захід має ставити вимоги Путіну, а не навпаки. Інакше «вільний світ» і «демократія» стануть забутими історичними висловами, про які будуть розповідати в музеях Росії та Китаю, - наголосив Прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у Facebook

«Путін вимагає у Заходу гарантій безпеки для Росії. Не Захід вимагає від Росії: покинути територію України і забратись з Криму, Донецька та Луганська, забратися з Грузії і Придністров’я, припинити підтримувати диктаторські режими Лукашенка, Ассада та інших, звільнити Олексія Навального, віддати під міжнародний суд всіх, хто вбивав українців, збивав літак МН17, хто вчиняв злочини в ПВК «Вагнер», вбивав і отруював опозиціонерів в Росії та Великій Британії», - наголосив він. 

Не Захід вимагає зупинити енергетичний шантаж ЄС і України через різні «Потоки», підкреслив Арсеній Яценюк, «повернутись до виконання всіх міжнародних угод з контролю за розповсюдженням зброї, як, наприклад, CFE, проводити справжні вибори в Росії,  а не призначати переможців». 

«Саме таким має бути текст угоди, яку США, ЄС і НАТО повинні негайно відправити Путіну!  І домогтись її підписання й виконання», - наголосив він. 

«Інакше «вільний світ» і «демократія» стануть забутими історичними висловами, про які будуть розповідати в музеях Росії та Китаю», - написав Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua