Час ритуальних дипломатичних танців завершився. Треба діяти - Арсеній Яценюк на КБФ
п’ятниця, 16 квітня 2021, 17:39

“Путін - агресивний політичний звір, який хоче відновити Радянський Союз і є загрозою всьому світу. Життєво важливо усвідомити, що час ритуальних дипломатичних танців завершилися. Маємо діяти”, - підкреслив Прем’єр-міністр України у 2014-16 роках, Голова Київського Безпекового Форуму, лідер партії “Народний фронт” Арсеній Яценюк в ході дискусії КБФ 16 квітня.

Арсеній Яценюк зазначив, що є дискусія, чи має вільний світ “думати чи діяти як Путін”: “Ми маємо мислити і діяти, як нормальні люди, які вірять в цінності вільного світу. Але водночас ми повинні знати, що думає Путін і як він буде діяти”.

“Він - агресивний політичний звір, який хоче відновити Радянський Союз і є загрозою всьому світу”, - підкреслив голова КБФ.

“Для нас життєво важливо усвідомити, що час ритуальних дипломатичних танців завершилися. Ми маємо діяти. І ми маємо досягати практичних відчутних результатів, діяти сміливо, аби зупинити агресію”, - наголосив він.

Щодо перспектив членства в НАТО для України, Арсеній Яценюк підкреслив: “Стратегічно я вважаю, що єдиним шансом для України зберегти свою незалежність в кінцевому рахунку – це бути членом НАТО. Але тактично нам сьогодні потрібні поставки летального озброєння, військова підтримка, для того щоб Україна була військово більш потужною і стійкою. Аби захистити Україну, зупинити Путіна і захистити Європу”.

Київський Безпековий Форум – головний міжнародний форум України з проблем війни і миру, української та глобальної безпеки, заснований Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» у 2007 році.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua