Частина конфіскованих коштів Януковича має піти на оборону держави, - Вікторія Сюмар (відео)
понеділок, 19 червня 2017, 21:20

Фракція “Народний фронт” ухвалила рішення звернутися до Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана щодо необхідності розподілення конфіскованих коштів Януковича на потреби країни, серед яких найважливіша - оборона української держави.

Про це заявила заступник керівника фракції Вікторія Сюмар за результатами засідання фракції.

Вона зазначила, що з того моменту, як суд повернув украдені Януковичем та його оточенням кошти до Державного бюджету України, до сих пір незрозуміло, на що вони будуть розподілені.

“Ми наполягали на тому, що частина має йти на потреби безпеки та оборони. У цьому є нагальна потреба, особливо після того, як у нас згоріли склади зі зброєю. Нам сьогодні ці запаси треба поновлювати. Дивлячись, як Росія розгортає зараз свої військові частини по всьому периметру кордону, ми маємо зробити все можливе для того, щоб Україна була захищена”, - заявила Вікторія Сюмар.

Саме тому, за словами народного депутата, “необхідно чітко визначити, куди ці кошти будуть розподілені”. При цьому вона зауважила, що до цього процесу, окрім Кабінету Міністрів, мають бути залучені і фракції коаліції.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua