Через структури «Опозиційного блоку» сепаратисти сподіваються потрапити в українські органи влади, - Андрій Левус
четвер, 1 жовтня 2015, 16:21

«Опозиційний блок» є сьогодні головною партією сепаратистів Сходу України, через структури якої вони намагатимуться потрапити в українські органи влади.

Про це заявив представник депутатської фракції «Народний фронт» Андрій Левус, коментуючи заяви Сергія Льовочкіна про те, що «Опозиційний блок» готовий взяти участь у виборах в окупованих сепаратистами районах Донецької і Луганської областей, в разі проведення таких виборів Україною.

Такі думки Льовочкін висловив у своїй статті під назвою «Дайте виборцям у східній Україні право вибору», що була нещодавно опублікована в американському журналі Newsweek.

Як наголосив Андрій Левус, «Опозиційний блок» є політичним правонаступником Партії регіонів, що є батьком сепаратизму і, фактично, п’ятою колоною Російської Федерації, тому його сміливо можна називати «окупаційним блоком».

Він вважає, що стаття Сергія Льовочкіна не дарма булла опублікована саме в американському журналі, оскільки її автор мав намір, перш за все, «дискредитувати українську владу і Україну загалом, виставивши її у світлі недемократичності, - нібито влада не дає проводити вибори на Сході країни».

«Ця стаття Льовочкіна – ніщо інше, як спеціальна інформаційна операція проти України», - вважає екс-заступник голови СБУ Андрій Левус.

«Більше того, вся ця банда Фірташа, Льовочкіна, Бойка та інших має чудові відносини з сепаратистами. І у майбутньому, якщо будуть виконані усі умови Мінських угод (відведення російських військ, відновлення контролю над кордоном і т.д.), саме через структури «Опозиційного блоку» сепаратисти сподіваються потрапити в українські органи влади. Фактично, «окупаційний блок» є сьогодні головною партією сепаратистів», - наголосив народний депутат.

Крім того, Андрій Левус переконаний, що правоохоронні органи повинні ретельніше придивитися до діяльності колишніх «регіоналів», значна частина яких сьогодні складає «Опозиційний блок», оскільки саме депутати «Партії регіонів» півтора роки тому, під час так званої «русской весны», голосували на засіданнях місцевих рад за відокремлення від України та проведення псевдо-референдума на Донбасі.

Більше того, Левус нагадав про те, що діловий партнер Льовочкіна Дмитро Фірташ є ледь не єдиним крупним підприємцем – громадянином України, який відкрито визнав російську владу в окупованому Криму, перереєструвавши свій «Кримський титан» за російським законодавством.

«Це є ніщо інше, як державна зрада», - вважає представник «Народного фронту».

«Місце лідерів «Партії регіонів» та «Опозиційного блоку» -  у слідчому ізоляторі, а не у місцевих радах звільненого українського Донбасу», - заявив він.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua