Чергові заяви Саакашвілі - це спільні дії з популістами і Опоблоком задля дочасних виборів, - Бурбак (відео)
четвер, 14 липня 2016, 18:50

Після невдалої спроби сісти в крісло голови уряду, губернатор Одещини об'єднався з широкою опозицією для дестабілізації ситуації в країні.

Про це заявив під час спілкування з журналістами Голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

"Бачу, що Саакашвілі не вдалось стати прем'єр-міністром, він об'єднався з "ширкою": широкою опозицією "Батьківщиною" і Опоблоком і буде робити все, щоб розхитати човна соціально-політичного життя в країні, аби провести позачергові парламентські вибори, за якими прийдуть позачергові президентські. Агресивний популізм в Україні набрав обертів", - наголосив Бурбак.

Він зазначив, що Саакашвілі замість того, щоб піднімати і розвивати Одеську область, знову вдався до огульних звинувачень.

"Зараз Одеська область пасе задніх, і все йому хтось чи щось заважає. Йому заважають побудувати дорогу на Рені - нема грошей. Дали грошей, а він заявляє, що дороги нема. Йому треба перекласти відповідальність за свої поразки на когось іншого", - підкреслив Бурбак. 

"Нагадаю, що Прем'єр Яценюк сам неодноразово звертався до правоохоронних органів перевірити державні підприємства, в тому числі і ОПЗ. Ініціював проведення на 50-ти топ українських державних підприємствах відкриті конкурси, щоб подолати корупцію. У нас створено стільки органів по боротьбі з корупцією, звертайтесь - пишіть заяви, не робіть "сенсацій" через Фейсбук",- відзначив Голова фракції.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua