Чернівчани підтримали петицію про повернення місту другої нитки газогону, – Максим Бурбак
четвер, 11 травня 2017, 13:48

Зареєстрована керівником фракції "Народний фронт", обраним від 204 мажоритарного округу, Максимом Бурбаком петиція на сайті Чернівецької міськради майже за два тижні набрала понад 280 голосів при необхідних 250. В петиції пропонується скасувати рішення Чернівецької міськради про безоплатну передачу другої нитки газогону на баланс ПАТ "Чернівціоблгаз" і повернути газогін на баланс територіальної громади міста.

"За два тижні зібрано 250 підписів! Зараз там вже більше ніж 280. Тому вважаю, що міська влада Чернівців повинна не просто відреагувати, а прийняти відповідне рішення, яке відстоює громада. Міськрада повинна скасувати своє попереднє ганебне рішення про "подарунок" фірташам другої низки газогону і повернути його у власність та розпорядження громади. З прийняттям усіх супутніх рішень, щоб зобов'зати облгаз виконувати свої функції, без шантажу і саботажу", – написав на своїй сторінці у Фейсбук Максим Бурбак.

На його переконання за таке рішення повинен голосувати вже новий склад Чернівецької міськради.

умаю, рішення про поверення другої низки газогону доведеться приймати іншому складу міськради, з цього толку все одно немає", - зауважив Бурбак.

Рішення про передачу ПАТ "Чернівцігаз" безоплатно на баланс від територіальної громади міста Чернівці другої нитки газогону було прийняте 16-ю сесією VІ скликання Чернівецької міської ради у грудні 2011року. Воно завдає шкоди інтересам громади Чернівців. До того ж, було прийняте з порушеннями, внаслідок незаконного усунення від виконання обов'язків міського голови Миколи Федорука.

 

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua