Чернівецька міська рада пішла проти волі громади, звільнивши мера Олексія Каспрука, - Максим Бурбак
четвер, 26 липня 2018, 18:19

Чернівецька міська рада пішла проти волі громади, проголосувавши 26 липня на сесії за дострокову відставку мера Олексія Каспрука.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

"В суто незаконний спосіб, без жодних вагомих аргументів перефарбованою "регіоналівською" більшістю за допомоги "прогресивних демократичних" фракцій було усунено від виконання покладених громадою обов`язків міського голову Олексія Каспрука. Коло історії зробило черговий оберт, повторилися ганебні події 2011 року", - прокоментував звільнення міськрадою мера Бурбак.

"Ті ж самі замовники, ті ж самі актори, ті ж безглузді виступи, той же результат. Але не та вже ситуація в країні. Вже немає їхнього ідола-президента, який втік в Московію, вже не та Верховна Рада, яка мовчки споглядала тотальний наступ "регіоналівської" орди на місцеве самоврядування, вже не той вплив на суди, які навіть не розпочинали розгляд справи міського голови Миколи Федорука у 2011 році", - підкреслив народний депутат.

"Переконаний, фінал буде такий же - громада Чернівців переможе запроданців-"регіоналів" та їх "шісток" і в єдиний законний спосіб буде повернуто міського голову Олексія Каспрука до виконання обов`язків та буде обрано нову міську раду. Ми разом зробили це тоді, зробимо і цього разу!", - резюмував керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua