Чернівецька обласна організація "Народного фронту" вшанувала пам'ять жертв політичних репресій (фото)
неділя, 19 травня 2019, 14:48

У Чернівцях представники обласного осередку політичної партії "Народний фронт" взяли участь в спільному молебні та траурному мітингу з нагоди вшанування пам’яті жертв політичних репресій.

Про це повідомили у прес-службі обласної партійної організації.

"Ми повинні завжди пам’ятати про лиховісні часи Великого терору, які призвели до загибелі сотень тисяч українців і кримських татар. Повинні шанувати та зберігати пам’ять про людські трагедії  жертв репресивної машини радянського тоталітаризму, вчити історію та навчати її своїх дітей і разом з тим утверджувати нетерпимість до будь-яких проявів насильства проти людства", – сказав голова Чернівецького міського осередку "Народного фронту" Андрій Романчишин.

"Дуже шкода, що з трагічних сторінок історії не всі роблять правильні висновки. Тому ми раз і назавжди повинні засвоїти, що маємо бути відповідальними і як зіницю ока берегти незалежність своєї держави. Надто високу ціну заплачено за право сьогодні називатися українцем, щоб ми могли нею ризикувати", - підкреслив представник НФ.

Під час заходу, який відбувся поблизу пам’ятника жертвам голодоморів та політичних репресій, священики відслужили літургію. Крім того, всі присутні вшанували квітами і вінками, а також хвилиною мовчання всіх українців, що поклали своє життя заради України.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua