Члени БПП мають припинити шукати приводи не голосувати за конфіскацію коштів Януковича, - Андрій Помазанов
четвер, 20 жовтня 2016, 17:33

Відмова деяких депутатів фракції "Блоку Петра Порошенка" голосувати за законопроект про спецконфіскацію вкрадених Януковичем коштів є спробою сховатися за власною безпорадністю.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Андрій Помазанов на своїй сторінці у Facebook, коментуючи заяву члена БПП Сергія Березенка, який порадив шукати голоси за цей закон "в іншій частині залу".

"Це ваша, колего, відповідь людям? Ви не "Народному фронту" дулю показуєте, а армії, країні та всьому українському народу", - наголосив Помазанов.

"Звичайно, буденна парламентська імпотентність деяких колег та небажання працювати заради інтересів держави вже нікого не дивує, але обурюють постфактні коментарі окремих обдарованих представників найбільшої фракції парламенту, яка носить ім’я гаранта Конституції", - зазначив він.

Помазанов наголосив, що так званий закон про спецконфіскацію потрібен не "Народному фронту", а державі.

"Невже фракція БПП проти фінансування армії? Чи, може, найбільша фракція у парламенті виступає проти соціальних виплат 6 млн пенсіонерів та 3 млн бюджетників?" - обурився Андрій Помазанов.

"Відмазки – це несолідно. І ховатися за власну безпорадність – теж несолідно", - додав він. 

"Люди надали право 143 обранцям народу представляти їх інтереси у Верховній Раді України, які об’єдналися для роботи у велику фракцію "Блок Петра Порошенка", а виявляється, що в залі під час надважливих голосувань присутні лише 70 осіб. Чомусь, коли фракції БПП справді щось треба, то голоси знаходяться, а в залі раптово з’являються майже всі члени надпотужної політичної сили", - заявив представник "Народного фронту". 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua