Члени "Народного фронту" візьмуть участь у щорічному Національному молитовному сніданку за участі Президента США
середа, 6 лютого 2019, 12:27

5 лютого розпочався візит української парламентської делегації до США.

Серед запланованих подій: зустрічі в Конгресі та Сенаті, робочі наради в міністерствах та відомствах США, участь у 66-му Національному молитовному сніданку, на якому буде присутній Президент США, проведення конференції з українською діаспорою з більш ніж 10 штатів.

В рамках візиту відбулася зустріч керівника української групи, народного депутата фракції "Народний фронт" Павла Унгуряна з міністром енергетики США Ріком Перрі.

Як повідомив народний депутат, під час зустрічі було обговорено низку надзвичайно важливих питань двосторонньої співпраці в енергетичній сфері, зокрема, розвиток нових енергетичних можливостей України, американські інвестиції у видобуток українських природних ресурсів, диверсифікація забезпечення природним газом України та Європи.

Також під час зустрічі міністр Перрі наголосив на важливості подальших реформ в Україні та побудови стабільного суспільства.

"Сполучені Штати є гарним прикладом успішної країни, що має своїм фундаментом одвічні християнські цінності", – наголосив Павло Унгурян.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua