Цього тижня парламент розгляне блок питань з безпеки і оборони, – Андрій Парубій (відео)
понеділок, 22 квітня 2019, 14:15

У четвер, 25 квітня, окрім ухвалення законопроекту №5670-Д про мову в другому читанні й у цілому, Верховна Рада має розглянути блок питань з безпеки й оборони, у тому числі й законопроект про протимінну діяльність

Про це заявив на брифінгу Голова Верховної Ради, представник "Народного фронту" Андрій Парубій.

"Дуже важливою також є постанова про проведення у Києві навесні наступного року Парламентської асамблеї НАТО. Таке буває дуже зрідка, коли Парламентська асамблея НАТО проводиться у країні, яка не є членом Альянсу", – зауважив спікер парламенту.

За його словами, позитивне голосування щодо цієї постанови має вчергове підтвердити незмінність зовнішньополітичного курсу України.

"Я впевнений, що цю постанову буде підтримано, оскільки вже створено організаційний комітет та всі передумови для проведення цього форуму", – зазначив представник "Народного фронту".

Також у четвер, за словами Голови ВР, розглядатиметься питання реформи українського законодавчого органу.  Він нагадав, що 25 квітня в Україну прибуває голова Місії Європарламенту з реформування Верховної Ради.

"Це теж – блок важливих питань, зокрема, про діяльність тимчасових слідчих комісій, про зменшення кількості парламентських комітетів. Впевнений, що ця позиція теж буде підтримана більшістю парламенту", – підсумував Андрій Парубій.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua