Дамбу в Тернополі ремонтують за лобіювання депутатської групи Романа Заставного
середа, 11 жовтня 2017, 17:37

Ремонт дамби у Тернополі проводять завдяки лобіюванню місцевих народних депутатів з парламентської групи «Тернопільщина» під головуванням члена фракції «Народний фронт» Романа Заставного, яка отримала підтримку Уряду у фінансуванні ремонту дамби Тернопільського ставу.

Як повідомили в прес-службі Тернопільської обласної партійної організації «Народного фронту», цю проїжджу частину біля водойми планували відремонтувати десять років тому, проте коштів міста для цього було не достатньо, а відстояти це питання перед державним керівництвом не було кому.

Тепер, за словами Романа Заставного, вдалося досягти згоди Кабміну в сприянні необхідності тернополян. «Цими днями вже завершили другий етап робіт. Наразі маємо три постанови Кабміну, кожна про виділення 5 млн грн на дамбу: минулого року було виділено 5 млн грн, цьогоріч влітку 5 млн грн та ще маємо нещодавню постанову, яка дозволяє профінансувати вже практично виконані роботи ще на 5 млн грн», - уточнив голова депутатської групи «Тернопільщина».

«Маємо надію, що в наступному році вдасться забезпечити подальше фінансування ремонту як з державного, так і з міського бюджету, і відтак закінчити цю реконструкцію. Йдеться про завершення самої дамби та прохідної частини з лівої і правої сторін», - додав він.

Роман Заставний наголосив, що реалізувати чимало «завислих у повітрі» ідей в Тернополі останнім часом вдалося саме завдяки успішному лобіюванні народними депутатами інтересів краю на державному рівні.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua