Данило Лубківський: Кремль заохочує шовіністичні сили у Європі та всіх, хто працює на розкол ЄС та перегляд принципів міжнародного права (відео)
субота, 3 вересня 2016, 10:49

«Російський режим заохочує сили, які працюють на розкол в рамках Європейського Союзу, на перегляд фундаментальних цінностей, на перегляд принципів міжнародного права», - підкреслив в ефірі «5 каналу» 2 вересня дипломатичний радник лідера партії «Народний  фронт» Арсенія Яценюка, заступник Глави МЗС (2014 рік) Данило Лубківський.

 Відповідаючи на запитання стосовно заяви президента РФ Путіна щодо ймовірності дискусії про перегляд підсумків Другої світової та, зокрема, «щодо Львова, який був частиною Польщі", Данило Лубківський підкреслив: «Не доводиться говорити про цинізм Президента Путіна. Цей сигнал дуже характерний. Він адресований шовіністичним колам, які сьогодні починають набирати сили в різних державах, які є сусідами України. Фактично згадка про Львів, згадка про західні польські території, згадка про інші країни – це форма заохочення до щонайменше агресивного способу мислення», - підкреслив він.

 Судячи з того, що робить нинішній режим в Російській Федерації, наголосив Данило Лубківський «вони формують не лише ультраправий інтернаціонал»: «Вони з таким самим успіхом заохочують ультраліві сили, - тобто, будь-які сили, які працюють на роз'єднання в рамках Європейського Союзу, - на перегляд базових, фундаментальних цінностей, на перегляд принципів міжнародного права. Вони сьогодні опиняються союзниками того агресивного мислення, яке характерне для Кремля».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua