Данило Лубківський: Росія втілює практику диверсій у міжнародних відносинах, і Україна має бути готова до будь-яких непередбачуваних ситуацій (відео)
субота, 3 вересня 2016, 10:37

«Непередбачуваність політики Кремля – це їхня характерна риса. І тому Україна повинна бути готовою до будь-яких непередбачуваних ситуацій», - підкреслив в ефірі «5 каналу» 2 вересня дипломатичний радник лідера партії «Народний  фронт» Арсенія Яценюка, заступник Глави МЗС (2014 рік) Данило Лубківський, відповідаючи на запитання щодо проведення Росією військових навчань.

«Санкції як з боку Сполучених Штатів, так і Європейського Союзу та інших держав, суттєво вплинули на економічне здоров'я Російської Федерації. Простір для маневру в цієї держави скорочується», зазначив він. Проте, наголосив Данило Лубківський, політика Володимира Путіна залишається непередбачуваною: «Ця спроба тактичних провокацій, фактично диверсій в міжнародних відносинах, виконується Кремлем дуже активно».

Він нагадав про військові навчання «Кавказ-2016», які проводить РФ, пік яких припадає на 5-10 вересня – відразу після саміту Групи двадцяти. Щодо ситуації навколо цих навчань, підкреслив радник Арсенія Яценюка, «потрібно ставитися з усією необхідною серйозністю». 

«Більш того, для цього потрібне дуже предметне і серйозне обговорення в рамках української влади», - додав Данило Лубківський.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua