День Конституції України у Ніжині відзначили велопробігом
середа, 29 червня 2016, 11:44

Присвячений Дню Конституції України велопробіг в Ніжині стає вже традицією, його проводять вдруге, а Ніжин, за словами народного депутата фракції «Народний фронт»  Олександра Кодоли, стає велосипедним містом.

Про це повідомили в прес-службі Чернігівської обласної партійної організації.

Показати свою прихильність до велоспорту й здорового способу життя, та взяти участь у велопробігу приїхали 200 ніжинців, від дошкільнят до пенсіонерів. Разом з народним депутатом Олександром Кодолою стали на старт пробігу голова Ніжинської РДА В’ячеслав Івашин та міський голова Анатолій Лінник. Стартувавши опівдні від будівлі міської ради на площі ім. І. Франка, велосипедисти подолали відстань 5 км вулицями міста, і фінішували через півгодини на місці старту.

Переможців пробігу не визначали, але організатори відзначили найстаршого, наймолодшого та найактивнішого учасника, найпатріотичніший костюм, найцікавіший велосипед, та командну участь.

"Ми працюємо над тим, щоб Ніжин став сучасним культурним веломістом, який би став взірцем для України", - наголосив Олександр Кодола.

За його словами, партійні активісти, у рамках програми «ВелоНіжин», вже встановили 11 велопарковок, а ще 10 протягом року планують встановити біля навчальних закладів, держустанов, лікарень, в місцях найбільшого зібрання людей.

"Зараз розробляється програма розвитку велоінфраструктури міста. З кожним роком кількість учасників нашого велопробігу збільшується, адже здоровий спосіб життя – запорука здорової нації", - прокоментував результати велопробігу представник "Народного фронту".

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua