Деокупація завершиться, коли над Кримом замайорить прапор України, - Георгій Логвинський (відео)
середа, 7 вересня 2016, 13:49

Питання про деокупацію українських території має щодня входити до порядку денного Верховної Ради.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Георгій Логвинський, виступаючи під час розгляду проекту постанови про рекомендації парламентських слухань на тему "Стратегія реінтеграції в Україну тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополь: проблемні питання, шляхи, методи та способи".

"Якщо окупація нашої держави почалася з Криму, то деокупація може закінчитись тільки тоді, коли над Кримом буде прапор України та прапор кримськотатарського народу", - сказав він.

"Ми багато говоримо з питань щодо Криму, але громадяни чекають не розмов, а дій. Бо проблеми там виникають кожного дня, і вони не вирішуються слуханнями. Вони вирішуються діями та бажанням, які існують у наших парламентаріїв, які потрібні зараз нашим громадянам", - наголосив Георгій Логвинський.

"Я знаю імена всіх, кого затримали в Криму, я знаю імена тих, кого затримають завтра. Я пам’ятаю Ахтема Чийгоза, який казав: "Я знаю, що мене затримають, але я не можу показати окупанту, що я боюся російських найманців", - сказав представник "Народного фронту".

"Він поїхав, і його затримали. Він так само, як Мустафа Джемілєв, воював за єдність нашої держави", - додав депутат. 

"Ми повинні працювати, ми повинні підтримати тих людей, які залишаються нашими героями та воюють за нас з вами, ми повинні надати їм допомогу. Тому я вас прошу не тільки про стратегію реінтеграції, а про безпосередню діяльність щодо деокупації нашої території ставити в порядок денний щоденно. Слава Україні!" - підсумував Георгій Логвинський.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua