«Народний фронт» допоможе паралімпійському чемпіону із втіленням «тенісної» мрії
середа, 27 вересня 2017, 11:05

Народний депутат «Народного фронту» Михайло Бондар висловив намір залучити кошти інвесторів та допомогти в будівництві Академії настільного тенісу для людей з особливими потребами, спорудження якої триває в Буському районі Львівщини.

Як повідомили в прес-службі Львівської обласної партійної організації «Народного фронту», напередодні Михайло Бондар разом з міністром молоді та спорту, який є представником «Народного фронту» в уряді, Ігорем Ждановим, відвідали об’єкт та ознайомились із перебігом будівництва, розпочатого паралімпійським чемпіоном з настільного тенісу Віктором Дідухом.

Після перемоги в Ріо спортсмен витратив всі свої призові кошти на спорудження спортбази, адаптованої для людей з особливими потребами.

«Від розвитку спорту для інвалідів залежить життя та здійснення мрій спортсменів-інвалідів, травмованих учасників АТО, дітей з ураженням опорно-рухового апарату та взагалі дітей прилеглих районів», - наголосив Михайло Бондар.

Також парламентарій разом із колегою, народним депутатом від «Народного фронту» Миколою Величковичем та міністром Ігорем Ждановим запланували реконструкцію Буської ДЮСШ, відновлення басейну та обладнання місцевого стадіону новими сучасними легкоатлетичними доріжками.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua