Депутат «Народного фронту» ініціював перевірку підприємства, яке труїть людей на Вінниччинні
п’ятниця, 22 вересня 2017, 16:47

Голова осередку «Народного фронту» Крижопільського району Вінницької області Юрій Семенюк направив депутатський запит щодо перевірки Крижопільського виправного центру №113 управління Державної пенітенціарної служби України.

Про це повідомили в прес-службі Вінницької обласної партійної організації в п’ятницю, 22 вересня.

За інформацією прес-служби, від діяльності підприємства, яке розташоване на території виправної установи, потерпають мешканці села Городківка.

Устаткування для випалювання вугілля знаходиться на території виправного центру і ніяких засобів для очищення шкідливих відходів не має. Через забруднення повітря місцеві мешканці змушені дихати димом та чадними газами. Над селом стоїть постійний сморід. Селяни скаржаться на погіршення здоров’я. Особливо від забрудненого повітря страждають діти.

У запиті голови осередку «Народного фронту» Крижопільського району Юрія Семенюка, яке він направив керівникам усіх інстанцій, від яких залежить подальша доля як підприємства, так і самих людей, міститься вимога здійснити перевірку вищезазначеної установи та прийняти рішення, чи відповідає процедура виробництва пального санітарним та екологічним нормам. Як депутат обласної ради він планує ініціювати обговорення даного проблемного питання на найближчій сесії.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua