Депутат «Народного фронту» Павло Дзюблик звернувся до відповідних органів і вимагає повернути землю селянам на Житомирщині
середа, 2 березня 2016, 17:34

Народний депутат фракції «Народний фронт» Павло Дзюблик звернувся до прокуратури, СБУ та поліції з вимогою повернути мешканцям села Рижани Володар-Волинського району Житомирщини 80 га землі, незаконно переданої нібито львівським студентам для ведення сільського господарства.

Про це повідомили у прес-службі Житомирської обласної партійної організації «Народний  фронт» в середу, 2 березня.

За інформацією прес-служби, мешканці Рижан у своєму зверненні до депутата зазначили, що на території, нібито виділеної для ведення сільського господарства, знаходяться великі поклади корисних копалин.

«Це не перший випадок, коли до мене звертаються люди, з проханням допомогти у вирішенні проблеми з незаконним виділенням землі. Тому я знаю, як з цим боротися. Мною вже направлено ряд звернень до відповідних органів. Сьогодні ж надам жителям села юриста, який допоможе написати заяву до суду, та в подальшому буде їх захищати. Можу запевнити, що це питання буде знаходитись під моїм особистим контролем», - наголосив Павло Дзюблик.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua