Депутат закликав Тимошенко припинити захищати російських пропагандистів (відео)
понеділок, 5 вересня 2016, 13:13

У понеділок під час засідання Погоджувальної ради член фракції "Народний фронт" Микола Княжицький розкритикував позицію лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко, яка стала на захист антиукраїнської діяльності, яку веде телеканал "Інтер" в інтересах Росії.

"Ви що думаєте, що якщо Льовочкін (співвласник ІНТЕРа, екс-голова адміністрації президента Януковича) і Шувалов (російський політтехнолог, працює на каналі "Інтер") такі геніальні, зробили провокацію й зірвали обговорення листів Столярової, яка принижувала кожного з нас, то ми про це забули?", - сказав Микола Княжицький.

"Чи ви думаєте, що це, Юліє Володимирівно, дозволить вам піаритись і захищати цей російський інструмент гібридного впливу? Не дозволить", - наголосив він.

Представник "Народного фронту" закликав Тимошенко вибачитися перед українцями.

"Тоді, вибачте, коли ваші люди листувалися зі Столяровою і думали, як на замовлення Росії скинути уряд Яценюка, і купа листів Столярової і вашої Старікової, від членів партії "Батьківщина" й багато іншого всього вилізе", - сказав Микола Княжицький.

Він також додав, що фракція "Народний фронт" у Верховній Раді вимагає депортувати російських агентів, які влаштовували провокації проти України.

Крім того, Микола Княжицький закликав парламент ухвалити законопроекту №2537, який передбачає, що на частотах, які зараз використовує телеканал "Інтер", має здійснюватися культурне мовлення.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua