Депутата «Народного фронту» нагороджено Грамотою Спікера Сейму Латвійської Республіки (фото)
п’ятниця, 15 грудня 2017, 14:29

Народного депутата фракції «Народний фронт»», керівника групи з міжпарламентських зв’язків з Латвійською Республікою Олександра Кодолу нагороджено Грамотою Спікера Сейму Латвійської Республіки за його вагомий внесок у зміцнення відносин між Україною та Латвією.

Ця подія сталася під час офіційного візиту парламентської делегації на чолі із Головою Верховної Ради України, представником партії "Народний фронт" Андрієм Парубієм до Латвії.

Під час візиту українські парламентарії зустрілися із Спікером Сейму Латвійської Республіки Інарою Мурнієце, Президентом Латвійської Республіки Раймондсом Вейонісом та представниками Парламенту та Уряду Латвії, під час яких було обговорено подальші шляхи співпраці двох наших країн у міжнародній сфері та розвитку дружніх ділових стосунків.

Олександр Кодола зазначив, що радий особисто засвідчити вдячність керівникам Латвійської Республіки і всьому латвійському народові за руку допомоги, простягнуту Україні в годину складних випробувань, військової агресії і непростих реформ.

«Я завжди підкреслюю, що справжні друзі, пізнаються під час випробувань. А Латвія весь цей час не просто демонструвала дружнє ставлення до України, а й підкріплювала його реальними справами -  підтримувала Україну на міжнародній арені, допомагала в проведенні реформ, у військовій сфері, лікувала наших поранених воїнів, оздоровлювала наших дітей, ділилася досвідом і дружньою порадою», - зазначив Олександр Кодола.

«Я щиро радий, що сьогодні саме Латвія стала вірним супутником і провідником України на шляху до Європейського дому. Для нас Латвія – прекрасний приклад того, як може розвиватися країна в дружній родині європейських народів. Я впевнений, що пройде не так багато часу і Україна стане таким же повноправним членом Європейського Союзу і НАТО, як і Латвія. Це наша мета і ми не звернемо із шляху до неї», – наголосив представник "Народного фронту", коментуючи результати візиту до Риги.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua