Депутати-мажоритарники «Народного фронту» - серед лідерів за підсумками роботи 6-ї сесії ВР, – ОПОРА
середа, 6 вересня 2017, 18:32

Керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак – на другому місці в узагальненому депутатському рейтингу за підсумками роботи депутатів-мажоритарників під час 6-ї сесії Верховної Ради.

Про це повідомляє громадська мережа ОПОРА.

За даними рейтингу, керівник фракції набрав 93 бали зі ста. «Був найактивнішим за показниками законодавчої роботи, що зумовлено дисциплінованою участю в пленарних засіданнях, найбільшою кількістю зареєстрованих законопроектів (52) і поданих запитів (26)», - йдеться у повідомленні.

На п’ятому місці у цьому рейтингу також представник «Народного фронту», депутат-мажоритарник зі Львівщини Михайло Бондар. У нього 84 бали. На шостому місці – представник «Народного фронту» з Івано-Франківщини Анатолій Дирів.

Активісти «Опори» проаналізували роботу 88 депутатів-мажоритарників за критеріями активності в окрузі та в  парламенті, законотворчої роботи, особистих зустрічей з виборцями тощо. Робота усіх депутатів-мажоритарників від «Народного фронту» визнана успішною за тими чи іншими критеріями оцінки. Про це також свідчать і високі місця у рейтингу. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua