Депутати-мажоритарники «Народного фронту» стали кращими за результатами роботи у жовтні, - ОПОРА
п’ятниця, 25 листопада 2016, 11:07

Представники «Народного фронту» очолили рейтинг депутатів-мажоритарників за кращими показниками законодавчої роботи та активності у виборчих округах у жовтні 2016 року.

Про це йдеться у відповідному дослідженні, яке Громадянська мережа ОПОРА здійснює у 105 виборчих округах 24 областей України та міста Київ.

Так, як наголошують в ОПОРІ, за сукупністю всіх показників у жовтні лідирує представник фракції «Народний фронт» Павло Дзюблик (Житомирська обл.), він же є лідером за показниками роботи на окрузі. Наприклад, він здійснив найбільше публічних заходів у жовтні, а саме 16 в Житомирській області.

Крім того, до ТОП-10 увійшли ще троє членів фракції «Народний фронт»: 3-е місце у рейтингу посів керівник фракції Максим Бурбак (Чернівецька обл.), а 6-е і 7-е – Ігор Гузь (Волинська обл.) та Олександр Кодола (Чернігівська обл.) відповідно.

Моніторингова кампанія передбачає щомісячний комплексний аналіз діяльності 105 народних депутатів, обраних за мажоритарною складовою, у їхніх округах.

За кожен з 19 критеріїв активності депутатів у жовтні ОПОРА виставила оцінки, які були підсумовані та склали два базових бали депутатів за дві категорії – законодавчу роботу та роботу у виборчому окрузі. Зазначені бали були переведені у дві оцінки депутатів за 100-бальною шкалою, орієнтуючись на найкращі місячні результати у кожній з категорій (яким було присуджене значення у 100 балів).

«Підсумкова оцінка депутата була складена на 70% з оцінки депутата за законодавчу активність та на 30% з оцінки за роботу в окрузі. На основі отриманих результатів ОПОРА сформувала три типи рейтингів 105 депутатів за жовтень 2016 року: за показником законодавчої активності, за показником роботи у/для округу та за сукупністю всіх показників», - пояснюють автори рейтингу.

Нагадаємо, що попередній рейтинг кращих мажоритарників, проведений ОПОРОЮ у серпні-вересні 2016 року, так само очолили представники «Народного фронту» .

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua