Депутати «Народного фронту» домоглися виділення субвенції в розмірі 5 млн грн на вирішення соціальних питань Миколаївщини
середа, 27 вересня 2017, 13:44

Народні депутати фракції «Народний фронт» Вадим Підберезняк, Тарас Кремінь та Ігор Бриченко домоглися від уряду виділення понад 5 млн грн на соціально-економічний розвиток Кривоозерського, Врадіївського та Братського районів Миколаївської області.

Як повідомили в прес-службі обласної партійної організації «Народного фронту», у селищі Криве Озеро, що отримало близько мільйона гривень урядової субвенції, вже виконані роботи з капітального ремонту покрівлі та заміни вікон на нові енергозберігаючі в місцевій загальноосвітній школі №1.

У Врадіївській центральній районній лікарні найближчим часом також розпочнеться заміна вікон у хірургічному відділенні та ремонт ліфту, без якого транспортування лежачих хворих неможливе. На ці потреби виділено сімсот тисяч гривень.

Братський район отримав 3,5 млн грн на фактичне оновлення мосту через річку Мертвовод. Цей мостовий перехід є дуже важливим логістичним обєктом, який не бачив капітального ремонту з 1944 року.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua