Депутати «Народного фронту» створили міжфракційне об’єднання проти «русского мира» (відео)
п’ятниця, 18 березня 2016, 12:28

У Верховній Раді створено антиокупаційне міжфракційне об'єднання «Наступ»,  до складу якого увійшло 10 народних  депутатів  із різних фракцій. Від «Народного фронту» до цього об’єднання увійшли Андрій Левус, Сергій Висоцький, Олег Медуниця, Микола Княжицький та Олена Масоріна.

Як зазначив голова МФО «Наступ» Андрій Левус, головне завдання – очищення України від гідри «русского  мира».

«Питання в тому, що уже два роки триває  війна.  Але глибоко в тилу, в інформаційному,  політичному  та економічному просторі триває  внутрішня окупація.  Головне завдання, яке ставить перед собою  наша група, це очищення економіки від російського впливу. Ми знаємо, що близько 40% сектору економіки і значна частина фінансового сектору знаходиться дотепер в руках  російських  олігархів. І вони, звісно, впливають і на економіку, і на політику», - сказав Левус.

«Крім того, неочищений інформаційний простір.  Ми бачимо заборонених  співаків, ми бачимо заборонені канали та численні інформаційні операції, які проводить Росія на території  України», - додав нардеп.

Окрім того, Андрій Левус наголосив на можливості реваншу проросійських політичних  сил на території  України. Зокрема, МФО «Наступ» вимагатиме заборону діяльності та арешту для Віктора Медведчука та його  руху «Український вибір», і вже розпочала за цю ініціативу збір підписів у парламенті.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua