Депутати "Народного фронту" взяли участь у відкритті форуму "Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи" (відео)
п’ятниця, 23 вересня 2016, 16:41

Депутати Верховної Ради фракції «Народний фронт» Ірина Єфремова та Ігор Котвіцький взяли участь у відкритті VIII Міжнародного економічного форуму "Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи".

Перед початком урочистого відкриття заходу Ірина Єфремова наголосила, що ця подія має дуже важливе значення не лише для Харківської області, але й в цілому для України, адже інвестиції, які мають надійти до країни, покращать економічний стан регіонів.

"Те, що місцем проведення обрано саме Харківщину, мабуть, невипадково, адже регіон представлений і потужною промисловістю, і сільським господарством, яке активно розвивається, і сильним науковим блоком. Це ті напрямки, які сьогодні потребують окрім державної підтримки ще й інвестицій", - зазначила депутат.

"Я вважаю, що нашому бізнесу сьогодні необхідно в такому вигляді надати свої пропозиції, аби викликати справжній інтерес у інвесторів. Те, що мала зробити влада, вона зробила – організувала цей захід, запросила дуже солідних гостей, тепер справа за бізнесом", - наголосила представник "Народного фронту".

В цьогорічному Міжнародному економічному форумі взяли участь близько трьох десятків міжнародних делегацій, одинадцять Надзвичайних і Повноважних послів в Україні, серед яких представники США, Канади, Бразилії, В’єтнаму, Індії, Македонії, Албанії, Румунії, Індонезії.

 

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua