Депутати "Народного фронту" взяли участь у заходах з нагоди 205-ліття від дня народження Тараса Шевченка
субота, 9 березня 2019, 14:43

З нагоди 205-ліття від дня народження Тараса Шевченка громада Миколаївщини за участі народних депутатів з фракції "Народний фронт" Тараса Кременя, Ігоря Бриченка, Вадима Підберезняка, Івана Савки, Юрія Діденка вшанували великого українця, поклавши квіти до його пам`ятника.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook народний депутат Тарас Кремінь.

"Життя і творчість Тараса Шевченка стали не тільки свідченням духовного пробудження, символом національно-визвольних змагань, провісником Незалежності; гетьманом української нації. Сьогодні його пророчі слова "Не вмирає душа наша, не вмирає воля", що лунають на всіх континентах, знаходять перегуки в наших душах, закликають до кардинальних зрушень і великих справ", - зазначив він.

"Борітеся - поборете, вам Бог помагає!", - відображає нашу віру в перемогу проти російських окупантів, визволення Донбасу і Криму, проведення чесних президентських і парламентських виборів", - підкреслив Тарас Кремінь.

Крім того він повідомив, що відбулася акція на підтримку 24-х полонених українських моряків.

"Пишаюся героїзмом і мужністю кожного, хто боронить державу, захищаючи її територіальну цілісність і незалежність", - наголосив народний депутат. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua