Депутати «Народного фронту» зустрілися зі спікером нижньої Палати Конгресу Бразилії
п’ятниця, 11 листопада 2016, 15:19

Представники фракції «Народний фронт» Тарас Кремінь, Ігор Бриченко та Віктор Романюк взяли участь в офіційній зустрічі української делегації зі спікером нижньої Палати депутатів Національного Конгресу Федеративної Республіки Бразилія Валдіром Мараньяо.

Народний депутат Тарас Кремінь зазначив після зустрічі, що українські парламентарі звернулися до високопосадовця з кількома пропозиціями, серед яких: прийняти запрошення від Голови Верховної Ради України Андрія Парубія відвідати з офіційним візитом Україну у грудні 2016 - січні 2017 рр., а також - інтенсифікувати роботу міжурядових комісій з питань технологій, аграрної політики, наукових досліджень.

Більше того, представники фракції «Народний фронт» закликали Валдіра Мараньяо «підтримати 16 листопада позицію України на черговому засіданні Ради безпеки ООН щодо неможливості утисків прав кримських татар у Криму, а також наших співгромадян на окупованих територіях Донецької та Луганської областей».

За словами Тараса Креміня, крім підтримки та сподівань на ближчу зустріч в Україні пан Мараньяо висловив надію на посилення міждержавних зв'язків.

«Особливо тепер, на 125-ліття прибуття перших українців до Бразилії, які, по суті, за п'ять поколінь значно підтримали розвиток сільського господарства, взамін отримавши свободу, підтримку і добробут», - зазначив народний депутат. 

«Валдір Мараньяо підкреслив, що інтереси наших держав значно важливіші за амбіції окремих політиків. Саме тому Бразилія, як і Україна, робить ставку на дружбу і довіру, сприяючи кращим перспективам», - резюмував Кремінь.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua