Депутати "Народного фронту" звернулися до керівництва Нігерії сприяти звільненню захоплених українських моряків
четвер, 4 квітня 2019, 14:51

Народні депутати фракції "Народний фронт" – члени парламентської групи співробітництва з Республікою Нігерія - Владислав Данілін, Федір Бендюженко та Віталій Корчик звернулися до керівництва парламенту цієї держави з проханням негайно втрутитися у ситуацію із захопленням піратами українських моряків і спряти їх негайному звільненню.

Про це повідомив член фракції НФ Владислав Данілін на своїй сторінці у Facebook.

Як відомо, група озброєних нігерійських піратів 30 березня взяла в заручники членів екіпажу контейнеровоза Contship Oak у Гвінейській затоці і вивезла їх у невідомому напрямку. Серед заручників є і громадяни України.

"Тривожні новини: у полон до нігерійських піратів потрапили громадяни України. Група моряків, що працюють за контрактами на грецькому судні, викрадені бандитами, їхня доля наразі невідома", - зазначив Данілін.

Він повідомив, що разом з колегами по парламентській групі співробітництва з Республікою Нігерія підготували звернення до керівництва парламенту цієї держави з вимогою негайного пошуку та звільнення українських громадян.

"Також закликаємо МЗС України та правоохоронні структури вжити всіх вичерпних заходів для допомоги нашим людям. Жоден українець не залишиться без допомоги держави у скрутній ситуації. Своїх Україна не кидатиме, зробимо все, що можливо і неможливо!", - наголосив Владислав Данілін.

 

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua