Депутати НФ розробили законопроект, який дозволить вирішити проблему бездоріжжя у гірських районах (відео)
понеділок, 15 травня 2017, 14:02

Представники фракції "Народний фронт" розробили законопроект щодо посилення державних гарантій для гірських та високогірних населених пунктів (№6439), який, зокрема, дозволить вирішити проблему бездоріжжя у гірських районах.

Про це заявив представник фракції "Народний фронт", співавтор законопроекту Микола Княжицький під час засідання Погоджувальної ради.

Він зазначив, що за останніми повідомленнями ЗМІ, на Івано-Франківщині ціла низка сіл залишилася без дорожнього сполучення внаслідок розмиття доріг, тому цю ситуацію необхідно терміново врегульовувати.

Саме з цією метою Микола Княжицький разом з колегами-парламентарями Валерієм Лунченком, Миколою Величковичем та іншими розробили законопроект щодо посилення державних гарантій для гірських та високогірних населених пунктів.

"Я просив би поставити його на включення до порядку денного сесії. Він підписаний представниками різних фракцій. Це щодо високогірних районів і проблем, з якими стикнулися ці райони", - наголосив народний депутат.

Крім того, Микола Княжицький звернув увагу на необхідність розглянути у першому читанні законопроект щодо забезпечення дотримання правил в'їзду в Україну, включаючи тимчасово окуповану територію, та виїзду з неї (№2285а), який "вже понад рік не розглядається, хоча профільний комітет розглянув його ще на початку вересня 2016 року".

Так само, за його словами, Комітет з питань культури та духовності розглянув поправки до законопроекту про аудіовізуальні послуги (№5313) щодо присутності 75% української мови на телебаченні, який також необхідно виносити на голосування у другому читанні.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua