Депутати від "Народного фронту" заручилися підтримкою членів Сенату США щодо захисту українців на окупованих територіях
понеділок, 15 травня 2017, 11:15

У Вашингтоні за участі Віце-президента США Майка Пенса пройшов Всесвітній саміт на підтримку переслідуваних християн.

"Ми говорили про необхідність захисту українських віруючих різних конфесій - протестантів, греко-католиків і православних на окупованих територіях в Донецькій, Луганській областях та в Криму. І ми вдячні Віце-президенту Майку Пенсу за всебічну підтримку в цьому питанні", - сказав учасник саміту, народний депутат України від "Народного фронту" Павло Унгурян.

Під час саміту народний депутат зустрівся з Сенатором США від штату Оклахома Джеймсом Ленкфордом, а також з представниками Державного департаменту США для обговорення становища українців на окупованих територіях.

"Всесвітній саміт співпав із зустріччю міністра закордонних справ України Павла Клімкіна з Президентом США Дональдом Трампом. Тож спільними зусиллями нам вдалось привернути увагу світової спільноти до ситуації на окупованих територіях та заручитися підтримкою Америки в питаннях захисту українців від жорстокого поводження агресора", - сказав Унгурян.

Захід зібрав сотні політиків, правозахисників, світових християнських лідерів та людей, що стали жертвами гонінь за свою віру. Під час саміту Майк Пенс зустрівся з великою групою ключових представників країн Східної Європи та Азії. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua