Депутати "Народного фронту" пропонують направити заощаджені Парламентом кошти на закупівлю шкільних підручників (відео)
четвер, 16 липня 2015, 21:28

Народний депутат фракції "Народний фронт" Світлана Войцеховська звернулася до Голови Верховної Ради Володимира Гройсмана з проханням включити до порядку денного 17 липня законопроект, яким передбачається направити кошти, заощаджені апаратом Верховної Ради, на закупівлю шкільних підручників.

Про це вона заявила сьогодні під час пленарного засідання.

Войцеховська зазначила, що законопроект № 2335а про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2015 рік" (щодо збільшення видатків на забезпечення підручниками учнів загальноосвітніх шкіл за рахунок економії грошових коштів на оплату праці та соціальне забезпечення народних депутатів України) напередодні був підтриманий Комітетом ВР з питань бюджету.

"Я прошу Голову Верховної Ради включити цей закон у порядок денний на завтра і проголосувати за нього в цілому. Якщо ми цього не зробимо - на 1 вересня ми не зможемо цю компенсацію дати нашим батькам і учням", - наголосила вона.

Співавторами законопроекту № 2335а виступили представники фракції "Народний фронт" Світлана Войцеховська, Ірина Єфремова, Лілія Гриневич та Павло Пинзеник.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua